FREZZO BREDA

FREZZO BREDA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 24 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Frezzo Breda. Meer weten? Ontdek meer

28 apr 2022 om 19:45 Altijd lekker, mooi op tijd bezorgd. Bestel hier regelmatig :)
9 feb 2022 om 22:41 Ik had zin in een wafel na het avond eten en ik ben niet teleurgesteld, hij was echt heel erg lekker en warm. Ijs was daarentegen niet gesmolten. Dus echt super nice! :)
22 okt 2021 om 0:05 Snelle levering, ijs was niet gesmolten, aardige bezorgster.
6 sep 2021 om 14:50 Ik ben zo ontzettend verslaafd aan die Frezzo ijs! Echt elke keer waar voor je geld en zo heerlijk!
21 jul 2021 om 22:26 Heerlijk ijs in goed gevulde bak. Echt de moeite waard
20 jul 2021 om 18:04 Heerlijk ijs, dat doen we gauw nog een keer. Bezorging netjes en op tijd
17 jul 2021 om 23:38 Top service lekkere ijs
17 jul 2021 om 18:49 Het ijs werd eerder dan verwacht bezorgd door een alleraardigste en beleefde bezorger. Wederom heerlijk ijs.
11 jul 2021 om 23:38 Heerlijk vers ijs en veel keuze, top!
11 jul 2021 om 10:11 Lekker ijs. Zou alleen willen aangeven dat de "bolletjes " niet kloppen. Als je 3 keer chocolade , 1 keer mango en 1 keer banaan invult en in je liter bak zit dan meer mango dan chocolade, dan is dit niet correct gelezen. Ook 1 keer een smaak
20 jun 2021 om 22:48 Beste roomijs van Breda!