FREZZO BREDA

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 33 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Frezzo Breda. Meer weten? Ontdek meer

20 sep 2022 om 23:37 Ijs was nog goed goed koud.
20 sep 2022 om 10:05 Het ijs was zoals gewoonlijk weer heel lekker alleen de slagroom was slap, dat was minder
28 aug 2022 om 20:40 Goed en heerlijk ijs. Bezorgtijd was goed te doen. Super!!
27 aug 2022 om 13:37 Heerlijk ijs zoals altijd
17 aug 2022 om 8:21 Ijs is top, heerlijk. Bezorger was prima en vriendelijk. Ik bestel regelmatig hier.
15 jul 2022 om 9:24 Snelle levering en goed koud ijs. Super!
7 jul 2022 om 22:01 Er was geen bezorg tijd want de bezorging is niet gekomen.. frezzo was verder top geregeld
20 jun 2022 om 10:14 Echt top snelle bezorging! De ijsjes zijn ook goed verpakt in een bakje met een deksel. Ga zeker vaker bestellen.
28 apr 2022 om 19:45 Altijd lekker, mooi op tijd bezorgd. Bestel hier regelmatig :)
9 feb 2022 om 22:41 Ik had zin in een wafel na het avond eten en ik ben niet teleurgesteld, hij was echt heel erg lekker en warm. Ijs was daarentegen niet gesmolten. Dus echt super nice! :)
22 okt 2021 om 0:05 Snelle levering, ijs was niet gesmolten, aardige bezorgster.
6 sep 2021 om 14:50 Ik ben zo ontzettend verslaafd aan die Frezzo ijs! Echt elke keer waar voor je geld en zo heerlijk!